Bread & butterpudding met vijgen

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de sneetjes brood diagonaal door. Leg het brood dakpansgewijs afgewisseld met de vijgen op de bodem van de schaal. Klop de eieren los met de room, melk, suiker en kaneelpoeder en eventueel vanille-essence. Giet dit mengsel over het brood en de vijgen. Strooi de bruine suiker erover. Zet de vorm in een braadslee die met heet water gevuld is tot halverwege de hoogte van de ovenschaal. Laat de pudding in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar worden.

Bread & butterpudding met vijgen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Bread & butterpudding met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread- en butterpudding met pruimen
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bread en butterpuddinkjes met amandelen en basterdsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept