Zuurkoolstamppot met rode bonen en saucijsjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de zuurkool met de aardappelen circa 20 minuten. Verhit de olie, fruit hierin de uiringen en bak de saucijsjes rondom bruin en gaar in circa 15 minuten.
  • 2 Giet aardappelen en zuurkool af en stamp deze fijn met melk, zout en peper. Schep voorzichtig de bonen door de zuurkoolstamppot. Leg de saucijsjes met de uiringen op de stamppot.
  • 3 Vervang de saucijsjes door sla-, runder- of blindevinken.

Zuurkoolstamppot met rode bonen en saucijsjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Saucijsjes met groentemacedoine
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Kalkoenfricandeau met saucijsjes-tijmvulling
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept