Heldere vissoep met tomaat en dragon

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui op lage stand in circa 5 minuten glazig. Voeg de knoflook en dragon toe en fruit nog een minuut al roerend door. Voeg de tomatenpuree toe en roer nog een minuut over de bodem van de pan. Giet de bouillon erbij en laat aan de kook komen. Snijd ondertussen de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de zeevruchten en tomatenblokjes toe aan de kokende bouillon en laat circa 5 minuten zachtjes koken. Breng de soep eventueel verder op smaak met zout en peper. Lekker met stokbrood.

Heldere vissoep met tomaat en dragon is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept