Pittige visbouillon met zalmspies

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een soeppan en fruit de citroengras en gember op lage stand zachtjes tot ze gaan geuren. Giet hier 1 liter kokend water op en voeg de bouillontabletten toe. Laat de bouillon op middelhoge stand 10 minuten trekken. Breng op smaak met vissaus. Voeg de bosui toe en draai de warmtebron uit. Giet de hete bouillon in kommen en knip er wat kervel boven. Rijg de plakjes zalm aan de spiesen en leg op elke kom een spies. Doop de zalm even in de soep.

Pittige visbouillon met zalmspies is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmspies met rucolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies met Parmaham en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies
30 min-
Bekijk recept
Heldere paddenstoelensoep met gerookte zalmspies
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept