Gevulde parmahamrolletjes op een Parmezaanse-kaascracker

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de azijn, kruiden, honing en olijfolie met elkaar en giet dit over de courgetteplakken. Dek af en laat circa 1 uur marineren. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de kaas in 8 bergjes op de bakplaat. Zorg voor genoeg ruimte tussen de bergjes omdat de kaas nog uit gaat lopen. Bak de kaas in circa 10 minuten goudbruin en laat de kaascrackers buiten de oven afkoelen tot ze helemaal hard zijn.
  • 2 Leg de plakken ham plat op het werkblad en leg op elke plak ham een plak courgette. Verdeel hierop in het midden 1 eetlepel geitenroomkaas. Rol de plakken ham op. Schep de kaascrackers voorzichtig van de bakplaat en leg op elk bord 2 kaascrackers. Verdeel er de rucola over en leg er een hamrolletje op.

Gevulde parmahamrolletjes op een Parmezaanse-kaascracker is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Peer met walnoot en kaascracker
5 min -
Bekijk recept
Shiitakesoep Met Parmezaanse Kaascrackers
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept