Peper-kervelsaus

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Fruit een gesnipperde ui in wat boter glazig en blus af met een flinke scheut cognac of witte wijn. Laat dit op een hoge stand aan de kook komen en giet er 200 ml kippenbouillon en 200 ml kookroom bij. Laat dit op een middelhoge stand een paar minuten zachtjes koken. Voeg 2 eetlepels uitgelekte groene peperkorrels toe en warm nog even mee. Hak een bosje kervel fijn en roer dit op het laatste moment door de saus.

Peper-kervelsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept