1 Laat de boter op kamertemperatuur komen en roer er grof gemalen witte peper, tijm, knoflook en citroenrasp doorheen. Verpak de boter in een stuk bakpapier en laat in de koelkast of diepvries opstijven. Schaaf de wortel en courgette in de lengte met een kaasschaaf in dunne plakken. Snijd de varkenshaasjes in 12 gelijke stukken. Bestrooi ze rondom met zout en royaal met grof gemalen peper. Leg steeds een plak wortel op een plak courgette en rol hier een varkenshaasmedaillon in. Zet vast met een stukje keukengaren of eventueel met een cocktailprikker. Duw een blaadje salie tussen het vlees en de groenten.
2 Snijd plakken van de boter en steek of snijd er 8 sterren uit. Verwarm het bakproduct in een grote koekenpan en bak alle medaillons om en om in circa 10 minuten op middelhoge stand gaar. Neem ze uit de pan en leg ze op een schaal of op borden. Serveer met een paar sterren citroenkruidenboter.
Medaillons met citroenkruidenboter is een recept van PLUS