Parmezaanaardappeltjes met tijm

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin 450 gram koelverse krieltjes of aardappelpartjes in 10 minuten goudbruin. Voeg 1 eetlepel balsamicoazijn en 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes of 1/2 theelepel gedroogde tijm toe. Meng de aardappeltjes met 50 gram geraspte Parmezaanse kaas.

Parmezaanaardappeltjes met tijm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept