Zoek
Parmezaanaardappeltjes met tijm
1
0 min
PLUS
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin 450 gram koelverse krieltjes of aardappelpartjes in 10 minuten goudbruin. Voeg 1 eetlepel balsamicoazijn en 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes of 1/2 theelepel gedroogde tijm toe. Meng de aardappeltjes met 50 gram geraspte Parmezaanse
Bereiding
Bereiding
1. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin 450 gram koelverse krieltjes of aardappelpartjes in 10 minuten goudbruin. Voeg 1 eetlepel balsamicoazijn en 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes of 1/2 theelepel gedroogde tijm toe. Meng de aardappeltjes met 50 gram geraspte Parmezaanse kaas.
Parmezaanaardappeltjes met tijm is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept