Wildbouillon met bosui en spekjes

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het spek licht krokant en verkruimel het daarna. Schep het wit van de bosui erdoor. Giet de fond erbij met 400 ml water. Verwarm en kook zachtjes 3 minuten. Schep voor het serveren het loof en de peterselie erdoor en voeg een scheutje sherry toe. Serveer de bouillon in warme kopjes of kleine kommetjes.

Wildbouillon met bosui en spekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept