Rode ui-rozemarijnkrieltjes

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 500 gram krieltjes met schil 5 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Verdeel de krieltjes over een bakplaat met 2 gepelde rode uien, in partjes gesneden. Verdeel er circa 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn of 1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden over en besprenkel royaal met olijfolie. Rooster de krieltjes in het midden van de oven 15-20 minuten tot ze gaar zijn.

Rode ui-rozemarijnkrieltjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met rozemarijnkrieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde hamrolletjes met rozemarijnkrieltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensfilet met spinazie en rozemarijnkrieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergines met entrecote en rozemarijnkrieltjes
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept