Blauwekaasmousse op kruidensalade

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de helft van de kaas door een zeef en verkruimel de andere helft. Meng de kaas met de slagroom en voeg een beetje peper toe. Zet de stekers op de bakplaat en vul ze met de kaasmousse. Zet minimaal 3 uur in de diepvries.
  • 2 Scheur de slablaadjes iets kleiner. Voeg de kervel of peterselie toe. Meng de olie, azijn en honing en schep deze dressing door de salade. Snijd de sneetjes brood in repen. Verdeel de salade over borden. Zet de kaasmousse erop, steek deze met een mesje los van de rand van de ring en verwijder de steker of houd de soufflébakjes enkele tellen in heet water en keer ze om. Garneer met de broodrepen en leg partjes vijg of blauwe bessen op de mousse.

Blauwekaasmousse op kruidensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept