1 Wrijf de helft van de kaas door een zeef en verkruimel de andere helft. Meng de kaas met de slagroom en voeg een beetje peper toe. Zet de stekers op de bakplaat en vul ze met de kaasmousse. Zet minimaal 3 uur in de diepvries.
2 Scheur de slablaadjes iets kleiner. Voeg de kervel of peterselie toe. Meng de olie, azijn en honing en schep deze dressing door de salade. Snijd de sneetjes brood in repen. Verdeel de salade over borden. Zet de kaasmousse erop, steek deze met een mesje los van de rand van de ring en verwijder de steker of houd de soufflébakjes enkele tellen in heet water en keer ze om. Garneer met de broodrepen en leg partjes vijg of blauwe bessen op de mousse.
Blauwekaasmousse op kruidensalade is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam