Geroerbakte zalm met limoen en gember

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de zalmfilet met de gember, knoflook, gembersiroop en olie. Laat circa 30 minuten intrekken.
  • 2 Verwarm een wok en roerbak de vis op hoge stand heel kort. Giet limoensap en -rasp erbij en roerbak dit op hoge stand nog een paar minuten mee. Schep de zalm op een schaal en bestrooi met de koriander.

Geroerbakte zalm met limoen en gember is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept