Savooiekool met rozemarijn en bacon

1
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 500 gram savooiekool in brede repen. Kook ze met zout 5 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over, laat uitlekken en afkoelen. Rooster 100 gram bacon, in repen gesneden, in een droge hete koekenpan en bak 1 gesnipperd sjalotje mee. Schep de koolrepen erdoor, voeg 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn of 1 theelepel gedroogde rozemarijn toe en roerbak 5 minuten.

Savooiekool met rozemarijn en bacon is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van savooiekool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribollita (dubbelgekookte soep)
2u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept