Rodekool met cranberry s en amandel

1
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Fruit 1 gesnipperde ui in 1 eetlepel olijfolie en voeg 200 gram verse cranberry’s, 50 ml water, 2 eetlepels balsamicoazijn en 1 kaneelstokje of 1 theelepel kaneelpoeder toe. Kook zachtjes 10 minuten. Verwijder het kaneelstokje en schep 1 pot rodekool erdoor. Verwarm zonder te koken. Rooster intussen 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht.

Rodekool met cranberry s en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept