Broccoli met ansjovis en tomaat

1
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 500 gram broccoli, in roosjes verdeeld, in 10 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Fruit 2 teentjes gesnipperde knoflook met 6 iets kleiner gesneden gezouten ansjovisfilets (blikje) in 3 eetlepels olijfolie. Roer 6 tomaten op olie, in reepjes gesneden, erdoor. Voeg de broccoliroosjes toe en verwarm al omscheppend 3 minuten.

Broccoli met ansjovis en tomaat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept