Doperwten met pancetta in tijmsaus

1
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Rooster 100 gram in plakjes gesneden pancetta of serranoham in een droge hete koekenpan krokant en schep ze uit de pan. Stoof 400 gram diepvriesdoperwten in 200 ml kookroom waaraan 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel verse tijmblaadjes of 1/2 eetlepel gehakte verse munt is toegevoegd. Laat de room een beetje verdampen. Verkruimel of verdeel de pancetta in stukjes en bestrooi de doperwten ermee.

Doperwten met pancetta in tijmsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept