Gepocheerde zalm met dillemayonaise

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de visbouillon aan de kook met de ui, bleekselderij en peterselie en laat op een lage stand 10 minuten trekken. Verwarm de oven voor op 120°C. Leg de vis in een ovenschaal met hoge rand en giet hier de hete bouillon op. Zet de schaal in de oven en laat de zalm in 10 minuten pocheren. Neem de schaal uit de oven en schep de vis uit de bouillon. Laat afkoelen tot lauwwarm. Roer intussen de mayonaise met de dille, het citroensap en de peper goed door en serveer dit bij de zalm. Lekker met een aardappelsalade en kropsla.

Gepocheerde zalm met dillemayonaise is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenstapelburger
30 min-
Bekijk recept
Limoen-dillemayonaise
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kreeft Met Dillemayonaise
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Croissants Met Zalm En Dillemayonaise
20-30 min -
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept