Kalkoenschnitzel met rode paprika en peterseliekrieltjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla de kalkoenfilets onder vershoudfolie iets platter. Meng broodkruim met knoflook, kerriepoeder, paprikapoeder, komijn, zout en peper en bestrooi de kalkoenfilets met dit mengsel. Druk goed aan. Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak de kalkoenschnitzels 4-5 minuten per kant. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de paprikarepen 4-5 minuten met zout en peper. Bak tegelijkertijd de krieltjes in de rest van de olijfolie. Strooi de peterselie erover. Serveer de schnitzels met een partje citroen, de paprika en de peterseliekrieltjes.

Kalkoenschnitzel met rode paprika en peterseliekrieltjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groente in warme vinaigrette
15 min-
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kipfilet met asperges en amandeltopping
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept