Kokosflensjes met cranberry s

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Meng 150 gram bloem met een snufje zout. Maak er een kuiltje in. Breek 2 eieren in een bakje en giet de eieren in het kuiltje bij de bloem. Klop deze samen met 400 ml kokosmelk tot een glad beslag. Verhit een klontje boter in een koekenpan, giet er een dun laagje beslag in en bak steeds een flensje. Vul de flensjes met cranberrycompote en rol ze op. Bestrooi ze met poedersuiker gemengd met kaneelpoeder. Eet de flensjes warm of koud.

Kokosflensjes met cranberry s is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Kokosflensjes gevuld met mango
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosflensjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kokosflensjes Met Lychees En Cointreau
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept