1 Veeg of borstel de champignons schoon. Hak de helft ervan fijn en halveer de rest. Verhit 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook. Voeg de gehakte champignons toe en bak tot het vocht verdampt is. Voeg zout, peper en de helft van de rozemarijn toe. Snijd met een scherp mes elke kipfilet horizontaal in tot een envelopje. Vul met het champignonmengsel en steek de filet dicht met een prikker. Kook de aardappels en de tuinbonen gaar. Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak de kip aan beide kanten 7-8 minuten. Voeg de laatste 5 minuten de rest van de champignons en rozemarijn toe en bak ze mee. Bak intussen de spekblokjes krokant in een droge hete koekenpan en schep ze door de afgegoten tuinbonen. Serveer de gevulde kipfilet met de aardappels en tuinbonen.
Kipfilet met kastanjechampignons is een recept van PLUS