Geitenkaassateetje met pruimen en port

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Wel 125 gram zwarte pruimen zonder pit (of gedroogde abrikozen) in warme thee. Kook 200 ml port en 2 theelepels balsamicoazijn in tot een siroop. Voeg daar versgemalen peper aan toe. Snijd 2 plakken zachte geitenkaas van 100 gram per stuk in vieren en rol er ontbijtspek omheen zodat de geitenkaas goed bedekt is. Rijg pakketjes geitenkaas afgewisseld met zwarte pruimen aan kleine prikkers.

2. Rooster ze om en om tot het spek licht krokant is. schenk de portsiroop voor het serveren erover.

Geitenkaassateetje met pruimen en port is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Ananas-mangosalsa
0 min Voorgerecht
Bekijk recept