Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 2 ongepaneerde, iets platter geslagen kalfsschnitzels in kleinere schnitzels of neem kalfsoesters, in plakken van 1,5 cm gesneden. Bestrijk ze met 3 eetlepels groene pesto.

2. Bak ze 2 minuten per kant in een beetje hete olijfolie. Leg gehalveerde cherry-/kerstomaatjes bestrooid met zout en peper met de snijzijde naar beneden naast de schnitzel en bak ze mee. Verdeel dunne plakjes brie over het vlees en de tomaatjes en zet het pannetje onder de hete grill tot de kaas gesmolten is.

Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept