Tartaarvinkjes met serranoham

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Voeg aan 250 gram tartaar zout, peper en een mespuntje kerriepoeder toe. Vorm er kleine rolletjes van. Meng 4 eetlepels sherry met 2 eetlepels abrikozenjam en bestrijk de tartaarrolletjes met dit mengsel. Vouw serranoham om de tartaar.

2. Bak de tartaarrolletjes 3-4 minuten in een beetje arachideolie in het pannetje, rol ze regelmatig om tot de ham krokant is.

Tartaarvinkjes met serranoham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Sinaasappelsaus met rozemarijn
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergine-paprikadip
0 min Voorgerecht
Bekijk recept