Gemarineerd varkenshaasje

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 250 gram varkenshaas in plakjes van 1-1,5 cm dik. Marineer ze minimaal 30 minuten in een mengsel van 2 eetlepels sinaasappelsap, 100 ml witte wijn, 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden, zout, peper en 1 eetlepel honing. Kies ook eens voor een oosterse marinade van 3 eetlepels ketjap, 1 eetlepel bruine basterdsuiker en 1 theelepel vijfkruidenpoeder.

2. Bak het vlees 1 minuut per kant in een beetje roerbakolie.

Gemarineerd varkenshaasje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept