Aubergine-paprikadip

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Rooster 1 kleine aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om. Laat de aubergine iets afkoelen in een plastic zak. Verwijder de schil en pureer het vruchtvlees met 1/2 pot geroosterde paprika en 2 teentjes knoflook. Meng er 1/2 kleingesneden rode peper zonder zaadjes, 4 eetlepels olijfolie en 1-2 eetlepels citroensap door. Lekker bij de tartaarvinkjes met serranoham en de maïskoekjes met prei en kaas.

Aubergine-paprikadip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's met paprikadip
10 min Snack
Bekijk recept
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met gepofte paprika
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikadip met walnoten en granaatappel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met zoete paprikadip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept