Sinaasappelsaus met rozemarijn

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen 1 sinaasappel schoon. Rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht uit. Klop 2 eidooiers en 1 theelepel dijonmosterd met 1 theelepel wittewijnazijn of sinaasappelsap glad. Giet er al kloppend in een straaltje 175 ml zonnebloemolie en 25 ml sinaasappelsap bij en blijf kloppen tot een glad gebonden saus. Schep de sinaasappelrasp en 1 theelepel gehakte verse rozemarijn of 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn erdoor. Lekker bij het gemarineerde varkenshaasje en de tartaarvinkjes met serranoham.

Sinaasappelsaus met rozemarijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept