Cranberry-tijmsaus

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 200 gram verse cranberry's met 2 eetlepels water of rode wijn 10 minuten. Meng de cranberry's of 4 eetlepels cranberrycompote (potje) met 6 eetlepels kookroom en 1/2 eetlepel gehakte verse tijm of 1/2 theelepel gedroogde tijm tot een saus. Verdun eventueel met een scheutje bessenlikeur of rode wijn. Lekker bij het hertenbiefstukje met bosui en gember.

Cranberry-tijmsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept