Appelcompote met tijm en kaneel

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter en meng er kaneel, tijm en versgemalen peper door. Schep de appelstukken erdoor en giet de wijn erbij. Stoof de appels circa 10 minuten totdat ze zacht zijn. Roer een keer door tot een grove compote. Voeg naar smaak een snufje zout toe. Serveer de compote lauwwarm. Lekker bij kip, vlees en wild.

Appelcompote met tijm en kaneel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Zuurkool met hamlappen en appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde Franse kip
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Applecrumble met hazelnoten
10 min Gebak
Bekijk recept