Brochette van varkenshaas

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijg de vleesblokjes met een beetje ruimte ertussen aan de spiesen. Verwarm een grillpan of ovengrill en rooster de varkenshaas 10-12 minuten tot deze gaar is. Draai ze af en toe om en bestrijk ze met de marinade. Serveer ze bestrooid met de rest van de peterselie.
  • 2 Snijd de varkenshaas in blokjes van circa 2 cm. Leg ze in een enkele laag in een schaal. Boen de citroen schoon onder koud water, rasp de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap met de olijfolie, knoflook, 1 eetlepel peterselie en de specerijen tot een marinade. Verdeel deze over de vleesblokjes en marineer minstens 6 uur. (Kan een dag van tevoren). Leg houten spiesjes in water om verbranden te voorkomen.

Brochette van varkenshaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept