Cranberrygranita met gember en kaneel

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm het appelsap met 2 kaneelstokjes zonder te koken. Leg de kaneelstokjes apart. Laat het sap afkoelen. Pureer de cranberrycompote met de gembersnippers. Meng het appelsap door de cranberrypuree. Giet het mengsel in een lage diepvriesdoos enzet het 2-3 uur in de diepvries tot het bijna bevroren is.
  • 2 Roer het ijs stevig los of gebruik de keukenmachine tot er stevige kristallen ontstaan. Schep deze in de glazen. Giet er een klein scheutje lemon-lime frisdrank, prosecco of wijn op. Steek er eventueel een kaneelstokje in.
  • 3 Vervang appelsap door rodedruivensap.

Cranberrygranita met gember en kaneel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept