Vissandwich met sinaasappel en balsamico

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de koolvis in 4 gelijke stukken. Bestrijk ze met de mosterd. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Schil de sinaasappel dik en snijd hem in plakken. Halveer deze.
  • 2 Leg twee stukken aluminiumfolie, twee keer zo groot als de porties vis, naast elkaar. Leg op ieder stuk folie een stuk vis. Verdeel daarover de pijnboompitten. Leg daarop plakken sinaasappel met tijm. Dek af met de rest van de vis. Meng de olijfolie met balsamicoazijn en druppel dit over de vissandwich. Vouw de folie zorgvuldig dicht zodat de pakketjes niet lekken. Zet ze 10-12 minuten op een hete barbecue. Keer ze halverwege eenmaal om.
  • 3 Leg 2 ansjovisfilets of reepjes gedroogde tomaat op ieder vispakketje.

Vissandwich met sinaasappel en balsamico is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept

Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vissandwich
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissandwich
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vissandwich
Bekijk recept