Vissersstoofpot met groene kruiden

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de vis droog en snijd hem in stukken. Boen de citroen schoon. Rasp 1 theelepel schil van een halve citroen, pers deze helft uit en snijd de andere helft in plakken. Bak de spekblokjes 3 minuten in een stoofpan. Schep ze uit de pan. Voeg de olie bij het bakvet en fruit hierin de ui, prei en knoflook. Voeg de citroenrasp en -sap, groene kruiden, vleestomaten, wijn en visbouillon erbij en breng alles aan de kook. Meng de aardappelblokjes erdoor en leg de vis erin. Stoof zachtjes 10-15 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer met de plakken citroen op de vis.

Vissersstoofpot met groene kruiden is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissersstoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse vissersstoofpot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissersstoofpot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vissersstoofpot
0 min
Bekijk recept