Abrikozen- rozijnenchutney

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de abrikozen af en vang het sap op en hak ze in stukjes.
  • 2 Verwarm de ui, azijn en suiker en kook dit mengsel in 6-8 minuten tot een siroop. Voeg de abrikozen, de helft van het sap, de rozijnen en rozemarijn toe en kook al roerend zachtjes tot een jam­achtige massa. Voeg eventueel wat extra abrikozensap toe. Schep de chutney in de schone jampot. Schroef de deksel erop en zet de pot omgekeerd, dus op de deksel, weg om af te koelen.4 porties

Abrikozen- rozijnenchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-rozijnenchutney
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept