Bieslookflensjes met spinazie en ei

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop van de bloem, eieren, mespuntje zout, melk en bieslook een glad beslag. Bak in een kleine koekenpan in een klontje boter een flensje aan beide kanten goudbruin. Bak zo totaal 8 flensjes en houd ze even warm.
  • 2 Verhit de olie in een wok, voeg de knoflook toe en roerbak de spinazie tot deze geslonken is. Roer de roomkaas in gedeelten erdoor en laat deze smelten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de spinazie over de flensjes, rol ze op en leg ze op 4 warme borden. Leg op ieder flensje een half ei, garneer met bieslook en steek dit eventueel vast met een prikker.
  • 3 Vervang de kippeneieren door 8 kwarteleitjes.

Bieslookflensjes met spinazie en ei is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Aspergesoep met bieslookflensjes
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bieslookflensjes Met Gerookte Zalm
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept