Chocoladepannenkoeken met kersen

1
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de spekreepjes met zout, peper en chilipoeder
  • 2 Maak een beslag van de bloem, het volkorenmeel, het bakpoeder, het zout, het ei, de melk en de olie. Schenk 1 dl beslag in een beker. Klop er 2 eetlepels instant cacao en 1 eetlepel geraspte kokos door, zodat de cacao oplost. Snijd of hak 2-3 eetlepels kersen wat kleiner. Roer dit door het beslag. Bak hiervan een pannenkoek. Bestrooi de pannenkoek met poedersuiker.Voor 1 pannenkoek

Chocoladepannenkoeken met kersen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept