Kindercassata

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het ijs een kwartiertje op temperatuur komen. Bekleed de hele cakevorm ruim met plastic folie zodat het ook over de randen valt.
  • 2 Bedek de bodem van de cakevorm met een paar plakken cake, snijd hier en daar netjes bij. Besprenkel de cake met twee eetlepels vruchtensap. Verdeel hierover de helft van de vruchtjes. Schep hierop de helft van het ijs en strijk het zo glad mogelijk. Bestrooi met de helft van de chocolade en nootjes. Herhaal bovenstaande nog eens en eindig met een laagje cake. Besprenkel met nog twee eetlepels vruchtensap en vouw het plastic folie eroverheen. Zet de cassata nog een uur of twee in de vriezer. Klop ondertussen de slagroom met de suiker stijf. Stort de cassata op een schaal en trek het plastic folie eraf. Bestrijk de cassata rondom met slagroom. Snijd in dikke plakken, bestrooi met gekleurde hagel en zet de negerzoentjes erbovenop.

Kindercassata is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker