Zalmcarpaccio met rucola en krab

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de krabvlokken een beetje uit elkaar of snijd de krabsticks iets kleiner. Leg de plakjes gerookte zalm naast elkaar op 4 borden. Rooster de sesamzaadjes in een hete droge koekenpan goudbruin in 1 minuut. Als de zaadjes opspatten zijn ze goed. Meng alle ingrediënten voor de dressing. Schep de bosuitjes door de krabvlokken.
  • 2 Leg een pluk rucola op de zalm. Verdeel daarover de krab met bosui als een soort nestje. Giet de dressing erover. Garneer met citroen en strooi de sesamzaadjes erover.

Zalmcarpaccio met rucola en krab is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met gember
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met groene appel
10 min Voorgerecht
Bekijk recept