Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Schil de koolraap en 200 gram aardappels en snijd beide in kleine blokjes. Kook de blokjes met wat zout gaar. Pureer de koolraap en aardappel met een flinke klont boter. Fruit een fijngesneden sjalotje en 1 theelepel verse tijmblaadjes in een beetje olie en voeg toe aan de puree. Breng op smaak met peper.

Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Luxe tosti met tomaten- en paddenstoelenketchup
2 uur- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tunesische vissoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept