Biefstuk met gember-sesamjus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de sesamzaadjes heel kort in een droge, hete koekenpan en zet ze apart. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de olie en bak hierin de biefstukken rondom bruin en gaar ze 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken. Schep het vlees uit de pan en laat het afgedekt even rusten. Fruit de knoflook in het bakvet. Voeg citroensap, gembersnippers, 2 eetlepels gembersiroop en de sojasaus toe. Schep de sesamzaadjes erdoor. Serveer de gembersesamjus bij de biefstuk. Lekker met (wilde) rijst en peultjes.

Biefstuk met gember-sesamjus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept