Biefstuk met ansjovisdressing

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Maak eerst de dressing. Wrijf de ansjovis fijn en voeg de knoflook, olijfolie en peterselie toe. Zet de dressing apart. Bestrijk de biefstukken met de olie en strooi er zout en peper over. Schroei ze aan beide kanten dicht in een hete grillpan of koekenpan. Bestrijk de bovenkanten licht met mosterd. Zet het vlees daarna in het midden van de hete oven. Afhankelijk van de dikte voor rood vlees 4-5 minuten, voor rosé 7-8 minuten. Serveer de biefstukken op warme borden met de ansjovisdressing en bestrooi met bosui. Lekker met tagliatelle en geroosterde plakken courgette.
  • 2 • Vervang de mosterd door tomatentapenade. • Voeg eens 1 theelepel citroenrasp aan de dressing toe.

Biefstuk met ansjovisdressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde paprikasalade met ansjovisdressing
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met ansjovisdressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese koolfrittata met ansjovisdressing
30 min-
Bekijk recept
Groene groentesalade met minimozzarella
30 min-
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept