Biefstuk met sjalotten-portsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin het vlees goudbruin. Voeg de boter toe en bak het vlees 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken. Schep het vlees uit de pan en laat het afgedekt even rusten. Voeg de rest van de olie bij het bakvet en fruit de sjalotten erin. Blus af met port of rode wijn. Voeg de bouillon toe en stoof 3-4 minuten. Roer de bosvruchtenjam en rozemarijn erdoor. Serveer de sjalottensaus bij de biefstuk. Lekker met gekookte aardappels en sperziebonen.

Biefstuk met sjalotten-portsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept