Biefstuk met peper en tijm

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf het vlees in met de olie en strooi er royaal versgemalen peper over. Verhit een koekenpan, bestrooi het vlees met zout en bak de biefstukken 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken. Voeg halverwege de baktijd de boter toe. Schep het vlees uit de pan en laat afgedekt even rusten. Voeg aan het bakvet al roerend de zure room, tijm, mosterd en eventueel een scheutje cognac of vieux toe. Serveer de saus bij de biefstuk. Lekker met broccoli en krieltjes.
  • 2 • Vervang zure room door crème fraîche. • Neem in plaats van peper uit de molen extra grof gemalen peper (potje) of gekneusde peperbesjes (blikje).

Biefstuk met peper en tijm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept