Riz au lait

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan met een dikke bodem de rijst met de melk, vanillemerg of vanillesuiker, suiker naar smaak en een mespunt zout aan de kook. Laat al roerend op middelhoge stand 5 minuten koken. Kook daarna onder af en toe roeren op lage stand tot de rijst bijna al het vocht heeft opgenomen. De rijst moet zacht zijn: de pudding is dan romig, niet te nat of te droog. Roer de boter erdoor en giet het rijstdessert in een schaal. Laat afkoelen en zet het dessert daarna in de koelkast. Lekker met jam.

Riz au lait is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lait De Bananas
0-10 min -
Bekijk recept
Koffiespecialiteiten
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met pralinéchocolade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème van ons bonneke
0 min
Bekijk recept

Riz Casimir
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fluweelzachte Veloute Au Riz
20-30 min -
Bekijk recept
Riz A La Whoeps
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Seychellen:Riz Creole
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept