Penne met rundvleesragout

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten op lage stand. Voeg het vlees toe en bak om en om bruin. Voeg laurier, kruiden, tomaten en bouillontablet toe en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat. Breng langzaam aan de kook en laat met het deksel op de pan in circa 2,5 uur op lage stand zachtjes koken. Breng de saus eventueel verder op smaak en roer de penne erdoor. Breng opnieuw aan de kook, controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit en kook de pasta beetgaar. Voeg indien nodig nog wat runderbouillon toe. Voeg 1 minuut voor het einde van de kooktijd de doperwten toe.

Penne met rundvleesragout is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwichragout met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane rundvleesragout met polenta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesragout Met Paddestoelen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rundvleesragout Met Paddenstoelen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept