Tonijntaart met rode ui

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de taartvorm met het deeg. Prik de deegbodem enkele keren in met een vork. Leg het overgebleven deeg apart. Verhit de olijfolie en fruit hierin de uienringen en knoflook 4 minuten. Meng de tonijn en peterselie erdoor. Schep het vis-uienmengsel op de deegbodem. Meng de eieren met zout, peper, belegen kaas, feta en room en schenk dit over de vulling. Maak van het overgebleven deeg een rolrandje op de rand van de taart en plak dit goed vast met een beetje water. Bak de taart in circa 40 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Tonijntaart met rode ui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tonijntaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Mediterrane Tonijntaart
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijntaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept