Krokante spruitjes met sinaasappeldip

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 600 gram schoongemaakte spruitjes 8-10 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Klop een beslag van 150 gram gezeefde bloem, 2 eieren, 4 eetlepels witte wijn of water, zout en peper en laat dit even rusten in de koelkast. Verhit frituurolie tot 180°C. Spatel 2 stijfgeklopte eiwitten door het beslag. Haal de spruitjes door het beslag en frituur ze in gedeeltes in 3-4 minuten goudbruin. Serveer er een dip bij van 150 ml kwark of volle yoghurt met 2 eetlepels sinaasappelsap, 1 theelepel sinaasappelrasp en een mespunt paprikapoeder.

Krokante spruitjes met sinaasappeldip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappeldip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mango-sinaasappeldip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktailgarnalen basisrecept
10 min Snack
Bekijk recept
Borrelballetjes
5 min Snack
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept