Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 600 gram schoongemaakte spruitjes 8 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin en zet ze apart. Verhit 25 gram boter of vloeibaar bakproduct en roerbak hierin 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes gesneden, met de spruitjes 2-3 minuten. Schep de pijnboompitten voor het serveren erdoor.

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept