Spaghetti met kalkoen en tomaten-mascarponesaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de kalkoenreepjes met zout en peper en bak ze in 15 minuten rondom goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg de gezeefde tomaten en rozemarijn toe. Verwarm dit en voeg de mascarpone in gedeeltes toe. Roer goed en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti met de saus over warme borden. Schep de kalkoen erbij en leg een pluk rucola, eventueel iets kleiner gesneden, erop.

2. Vervang mascarpone door roomkaas naturel.

Spaghetti met kalkoen en tomaten-mascarponesaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept