Aspergesalade met rosbief en brie

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant af. Kook ze 3 minuten zodat ze nog knapperig zijn. Giet ze af en spoel er koud water over. Meng de sla met olijfolie, citroensap en zout en peper. Verdeel de sla over de borden. Schik daarop de asperges, rosbief en brie. Meng zure room met mierikswortel en serveer dit er apart bij.

Aspergesalade met rosbief en brie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept