Aspergeschotel met sinaasappelgremolata en zalm

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges in water met zout circa 15 minuten tot ze gaar zijn. Verkruimel het witbrood zonder de korst. Boen de sinaasappels schoon en rasp 2 eetlepels van de schil. Pers de knoflook boven de sinaasappelrasp en schep de broodkruimels erdoor. Rooster dit mengsel in de olijfolie in een hete koekenpan.
  • 2 Leg de asperges, nadat ze goed uitgelekt zijn, op een warme schaal. Verdeel het broodkruimmengsel erover en strooi de Parmezaanse kaas erop. Leg de zalm, eventueel in roosjes gevouwen ernaast. Strooi de kappertjes over de vis en serveer de gesmolten boter er apart bij.
  • 3 De zalm kan worden vervangen door beenham of rauwe ham.

Aspergeschotel met sinaasappelgremolata en zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Aspergeschotel met Parmezaanse kaas
0 min
Bekijk recept
Basisrecept aspergeschotel
Bekijk recept
Moederdagrecept Aspergeschotel Uit De Oven
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Aspergeschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept